WAKIL KONSULAT ARAB SAUDI PUJI USAHA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Jun 2016 - Berpeluang mendekati golongan gelandangan ini membuatkan Wakil Konsulat dari Kedutaan Arab Saudi, Sheikh Salim Batharfi amat mengkagumi keprihatinan dan keikhlasan yang ditunjukkan oleh warga Universiti Sains Malaysia (USM) khususnya dalam kalangan pemimpin tertingginya.