USM PERLUAS KOLABORASI BERSAMA INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 16 Jun 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperluaskan jaringan kerjasama dengan rakan industri bagi memperkasakan manfaat teknologi hijau dalam memacu pembangunan industri negara. Kerjasama tersebut dijalinkan antara USM melalui Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) dengan Macro Dimension Concrete Sdn Bhd (MDC), sebuah syarikat yang mempunyai kepakaran dalam bidang pembuatan konkrit.