PROGRAM SINGGAH SAHUR ZAHIR SEMANGAT KESUKARELAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Jun 2016 - Program Singgah Sahur Bersama Gelandangan yang telah masuk tahun kelima penganjurannya dilihat mampu memberi impak positif khususnya kepada warga Universiti Sains Malaysia (USM) dalam menzahirkan semangat kesukarelawanan membantu golongan yang memerlukan perhatian masyarakat.