PROGRAM SINGGAH SAHUR MPPUSM SANTUNI WARGA HOSPITAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 19 Jun 2016 – Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan membuat kejutan Singgah Sahur di Hospital USM pagi ini. Program ini dilaksanakan bagi menyantuni warga hospital yang terdiri dari para doktor, warga perubatan, jururawat, pegawai keselamatan serta waris pesakit yang menunggu di wad.