HARI BERSAMA PELANGGAN PLATFORM JABATAN TEMUI PELANGGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 19 Jun 2016 – Penganjuran Hari Bersama Pelanggan oleh Jabatan Pendaftar, Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) di laluan Farmasi pada hari ini dapat dijadikan sebagai platform untuk mendekatkan jabatan-jabatan yang ada di Kampus Kesihatan USM dengan pelanggan dalaman dan juga luaran.