DERITA RAKYAT PALESTIN LAKSANA IBADAH PUASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 21 Jun 2016 - Seperti di Malaysia, Ramadhan disambut oleh rakyat Palestin dengan memperbanyak amalan ibadah untuk merebut ganjaran pahala berganda yang dijanjikan Allah SWT sepanjang bulan ini. Malah, motivasi untuk mereka beramal dikuatkan dengan keistimewaan Masjid al-Aqsa sebagai masjid ketiga termulia dalam Islam.