ZAKAT BANTU PELAJAR ASNAF – TNC HEPA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Jun 2016 – Zakat sumbangan dari pihak korporat kepada Universiti Sains Malaysia (USM) dapat membantu para pelajar yang tergolong dalam kalangan asnaf bagi menanggung perbelanjaan harian dan juga pembelajaran mereka. Demikian kata Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) USM, Profesor Dato’ Dr. Adnan Hussein yang mewakili Naib Canselor dalam majlis Penyampaian Sumbangan Zakat Bank Islam (M) Berhad kepada USM melalui Yayasan USM.