USM DIDIK WARGA DENGAN JIWA KEMANUSIAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Jun 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) sentiasa berusaha mendidik warganya untuk mempunyai jiwa kemanusiaan yang kental di sebalik berusaha membangunkan ilmu Sains dan Teknologi.