PKAPUSM ANJUR MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 Jun 2016 - Buat tahun ketiga, Persatuan Kakitangan Akademik dan Pentadbiran Universiti Sains Malaysia (PKAPUSM) meneruskan majlis berbuka puasa bersama murid-murid Sekolah Pendidikan Khas (Rendah dan Menengah) Pulau Pinang. Menurut AJK Eksekutif PKAPUSM, Prof. Datuk Dr. Omar Shawkataly, majlis ini diadakan untuk meraikan para murid-murid ini sempena Ramadhan kali ini.