PELAYANG WAU MENANG TEMPAT KE-3 KATEGORI WAU BERCAHAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 8 Jun 2016 - Wakil Universiti Sains Malaysia (USM), Kumpulan Pelayang Wau, Kampus Kesihatan menang tempat ke-3 dalam Festival Wau Antarabangsa 2016 kali ke-34 bagi kategori Wau Bercahaya yang diadakan di Pantai Genting, Tumpat Kelantan baru-baru ini.