USM SOKONG INISIATIF WHO BANTERAS MEROKOK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 31 Mei 2016 – Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) telah menetapkan 31 Mei setiap tahun sebagai Hari Tanpa Tembakau Sedunia. Tema yang telah ditetapkan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) pada tahun ini adalah ‘Get Ready for Plain Packaging’.