USAHASAMA USM-UMK HASILKAN MEDIA DIGITAL PERUBATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 30 Mei 2016 - Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP), Universiti Sains Malaysia (USM) dan Fakulti Teknologi Kreatif dan Warisan, Universiti Malaysia Kelantan (UMK) menjadi rakan sepembelajaran dalam usaha menggabungkan seni kreatif digital dengan bidang Sains Perubatan.