RAMADHAN MEMIMPIN KECEMERLANGAN INSAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Ahlan Ramadhan. Selamat datang Ramadhan. Kita bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana diberi kesempatan sekali lagi untuk menjalani ibadah sepanjang bulan Ramadhan, bukan sahaja ibadah yang zahir tetapi juga yang lebih utama ibadah yang batin, yang mensucikan jiwa kita dari segala kemungkaran terutamanya yang datang dari hati kita.