MERAIKAN KEDATANGAN BULAN RAMADHAN BULAN BARAKAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 1 Jun 2016 – Ramadhan merupakan bulan yang sering dikaitkan sebagai bulan yang dipenuhi dengan keberkatan dan kerahmatan untuk mengejar serta mencari ibrah yang ganjarannya berlipat kali ganda.