MDP SIGNIFIKAN DENGAN INDUSTRI DAN PEMBANGUNAN MAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 31 Mei 2016 – Program akademik Sarjana Amalan Pembangunan (MDP) yang ditawarkan di 28 institusi pengajian tinggi di seluruh dunia disifatkan amat signifikan dan menyumbang kepada pembangunan mapan secara global.