IKATAN ALUMNI USM SUMATERA UTARA DAN PPA ANJUR ICEST 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Kejayaan penganjuran International Conference of Engineering, Social Science and Technology (ICEST) melalui kerjasama sulung antara Ikatan Alumni Sumatera Utara dan Pusat Perhubungan Alumni (PPA) Universiti Sains Malaysia (USM) membuka laluan untuk lebih banyak lagi aktiviti sedemikian dianjurkan pada masa hadapan pada peringkat antarabangsa.