BAL EX DANCE INOVASI BARU KURANGKAN RASA PENING PUNCA VERTIGO - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 30 Mei 2016 – Penyakit Vertigo ialah apabila seseorang merasakan dirinya atau ruangan sekitarnya seolah berputar yang berlaku disebabkan oleh penurunan aliran darah, migrain dan beberapa sebab lain yang bervariasi.