36 PELAJAR HADIR TEMUDUGA YSS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 3 Jun 2016 - Seramai 36 orang pelajar dari institusi pendidikan tinggi awam dan swasta di zon utara seperti USM, UNIMAP, UUM, POLITEKNIK, IPG, KUISAS dan lain-lain menghadiri temuduga sebagai sukarelawan Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) Kementerian Pendidikan Tinggi yang diadakan di sini.