TAN SRI DR. M. JEGATHESAN DINOBATKAN TOKOH SUKAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Mei 2016 - Pro Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Dato' Dr. M. Jegathesan telah dinobatkan Tokoh Sukan Negara dalam majlis Anugerah Sukan Negara (ASN) edisi ke-50 yang berlangsung dengan gilang-gemilang di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) baru-baru ini.