NC SARAN JABATAN USM ADAKAN HARI BERTEMU PELANGGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Mei 2016 - Semua pusat pengajian dan jabatan di Universiti Sains Malaysia (USM) disaran untuk menganjurkan Hari Bertemu Pelanggan untuk membolehkan semua pihak yang ingin mendapatkan maklumat dan maklum balas tentang tanggungjawabnya.