MAHASISWA USM DEKATI MASYARAKAT LAOS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 26 Mei 2016 - Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) berpeluang mendekati masyarakat Laos melalui Program Pembangunan Mahasiswa 'International Malaysia-Laos Youth Exchange and Study Programme 2016' selama 3 hari bermula 7 Mei 2016.