LIGA BOLA SEPAK IPT 2016 - USM, UPSI SAMA HEBAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Mei 2016 - Hasrat Universiti Sains Malaysia (USM) mengutip tiga mata penuh di laman sendiri tidak kesampaian apabila diikat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) 2-2 pada perlawanan yang berlangsung di Padang A USM, hari ini.