KEMENANGAN BERGANDA FATIN NURFATEHAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SINTOK, KEDAH, 26 Mei 2016 - Fatin Nurfatehah Mat Salleh, 25, atlet memanah negara yang sedang mengikuti pengajian di Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mengharumkan nama universiti apabila dinobat sebagai Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2015 hari ini.