ASUSM 2016: YEOW TING FONG RANGKUL ANUGERAH KHAS PELAJAR KELAINAN UPAYA (PKU) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 25 Mei 2016 - Kekurangan fizikal bukan penghalang buat Yeow Ting Fong untuk cemerlang di bidang sukan apabila berjaya merangkul Anugerah Khas Pelajar Kelainan Upaya (PKU) di Anugerah Sukan USM 2016. Beliau yang aktif dalam sukan Petanque berjaya membuktikan bahawa pelajar kelainan upaya mampu berada seiring bersama atlet sukan normal yang lain.