APEX SCHOLAR JADI JENAMA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 Mei 2016 - Program Kesarjanaan APEX (APEX Scholar) yang menjadi salah satu fokus yang diletakkan di bawah kerangka pembangunan lima tahun Universiti Sains Malaysia (USM) akan menjadi satu jenama baru yang mencerminkan kecemerlangan Universiti. Naib Canselornya, Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, masyarakat dilihat mempunyai satu pandangan dan status yang tinggi terhadap Universiti dan ia perlu dijaga sebaiknya.