USM HARGAI ATLET HARUMKAN NAMA UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Mei 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) sentiasa menghargai dan mengiktiraf atlet-atlet yang telah mengharumkan nama universiti dan negara dalam pelbagai kejohanan dan penggiat-penggiat sukan yang komited dalam menyumbang bakti kepada pembangunan dan pencapaian sukan universiti baik di peringkat kebangsaan mahupun antarabangsa.