TEATER TRADISONAL MAKYONG ‘SINDONG 2016’ KETENGAH ISU SEMASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 23 Mei 2016 – Pementasan teater tradisional Makyong ‘Sindong 2016’ yang bakal dipentaskan di Auditorium Dewan Budaya, Universiti Sains Malaysia akan mengetengahkan isu semasa khususnya dalam kes penderaan wanita.