JURURAWAT HOSPITAL USM HASILKAN KIT PENDIDIKAN KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 23 Mei 2016 – Sekumpulan jururawat daripada pelbagai disiplin di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) telah berjaya menghasilkan Kit Pendidikan Kesihatan Diabetes dan Panduan Pengurusan Stoma bagi kegunaan para jururawat dalam memberikan pendidikan kesihatan kepada pesakit.