GENIUS ELEVEN DAN EXCEL 7 JOHAN KONVENSYEN KIK KAMPUS KESIHATAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Mei 2016 - Pasukan yang menggelarkan kumpulan mereka sebagai Genius Eleven dan Excel 7 dinobatkan sebagai johan bagi kategori teknikal dan pengurusan pada Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK), Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM).