PRODUK MULTIFUNCTIONAL ECO-RUBFOAM RANGKUL PINGAT EMAS, TIGA ANUGERAH KHAS DI EUROINVENT 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
ROMANIA, 22 Mei 2016 - Produk MultiFunctional Eco-RubFoam hasil inovasi pensyarah Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Hanafi Ismail mencipta kejayaan di pameran The 8 European Exhibition of Creativity and Innovation (EUROINVENT 2016) di Iasi, Romania dari 19 Mei hingga 21 Mei 2016.