PELAJAR SASTERA USM DIKETENGAHKAN DALAM KOLABORASI ANTARA USM – LES’ COPAQUE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 Mei 2016 – Perkembangan industri kreatif yang kian pesat membangun di Malaysia kini telah banyak membuka peluang khususnya kepada pelajar-pelajar lepasan universiti meneroka bidang ini sebagai bidang baharu yang mampu menjana pendapatan serta dapat melahirkan usahawan muda yang kreatif dan inovatif.