NORIZAH MUNCUL JUARA PENURUNAN BERAT BADAN MYBFF@WORK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 20 Mei 2016 – Seramai 200 orang peserta dari pejabat-pejabat kerajaan sekitar Kota Bharu memenuhi Dewan Pusat Mahasiswa (PUMA), Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) menyertai Karnival My Body is Fit and Fabulous (MyBFF)@Work yang dianjurkan oleh Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK).