HASIL KAJIAN PENSYARAH USM CETUSKAN ILHAM PROJEK TAHUN AKHIR PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Mei 2016 - Pameran dalam Festival ‘Research & Innovation Towards Integration and Sustainability’ (RINTIS) dari 16 - 26 Mei membolehkan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia (USM) mempamerkan hasil karya mereka kepada pengunjung.