USM BAKAL TEROKA BIDANG GEOFIZIK DAN ASTRONOMI BERSAMA NRIAG MESIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 13 Mei 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Sains Fizik berhasrat meluaskan lagi pembangunan dalam bidang geofizik dan astronomi melalui kolaborasi bersama dengan National Research Institute of Astronomy and Geophysics (NRIAG), Mesir.