USM BAKAL LAHIR MAHASISWA MINDA GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 Mei 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus komited dalam usaha memperkasa bakat pelajar untuk melahirkan graduan yang cemerlang dalam akademik dan yang diterima di peringkat antarabangsa. Salah seorang pelajar yang berjaya dalam program ‘APEX Scholar’, Nurjannah Yasuni, 22, berkata beliau sangat gembira dan bangga kerana menjadi sebahagian dalam program tersebut.