SOLAT SUNAT ISTISQA’ POHON HUJAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 16 Mei 2016 – Kemarau panjang melebihi 40 hari yang melanda negeri Kelantan memberi kesan terhadap kekurangan sumber bekalan air kepada rakyat Kelantan dan ini menyukarkan kehidupan serta membataskan aktiviti seharian mereka.