RINTIS 2016 BERI PELUANG PAMER HASIL SENI KEPADA MASYARAKAT LUAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 April 2016 – Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi menganjurkan Festival ‘Research & Innovation Towards Integration and Sustainablity’ (RINTIS) bertujuan memberi peluang kepada pelajar tahun akhir untuk mempamerkan hasil karya seni mereka dari pelbagai bidang.