PENDAFTAR USM TERIMA DARJAH DATO' SETIA PADUKA TUANKU SYED SIRA JUDDIN JAMALULLAIL (DSPJ) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
ARAU, PERLIS, 17 Mei 2016 - Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Abdul Aziz Tajuddin hari ini dianugerahkan Darjah Dato' Setia Paduka Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (DSPJ) yang membawa gelaran Dato' sempena Sambutan Ulang Tahun Keputeraan Ke-73 D.Y.M.M Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-Marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail, Raja Perlis.