KSS USM MENANG BESAR, LAYAK KE SEPARUH AKHIR LIGA HOKI PULAU PINANG TNB 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 Mei 2016 - KSS USM mencipta sejarah apabila layak ke separuh akhir kejohanan Liga Hoki Pulau Pinang TNB 2016 apabila menang besar menewaskan pasukan MISCF dengan jaringan 19-3 kelmarin yang merupakan perlawanan terakhir dan keenam kumpulan di Stadium Hoki USM.