HAAKUSM MANFAAT HASIL KUTIPAN AMAL UNTUK MENAMBAH BAIK KEMUDAHAN SEKOLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 Mei 2016 - Hasil kutipan amal sempena Program Assalamualaikum Cinta 3.0 Dan Konvensyen Anak Muda telah dimanfaatkan secara sepenuhnya oleh Himpunan Anak-Anak Kelantan Universiti Sains Malaysia (HAAKUSM) dengan mewujudkan kelas baharu (kelas terapi) dan penyerahan penghawa dingin kepada Sekolah Menengah Tan Sri P. Ramlee.