DIRGAHAYU D.Y.M.M TUANKU CANSELOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 17 Mei 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini merafak sembah tahniah dan dirgahayu sempena Hari Keputeraan Duli Yang Maha Mulia Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-Marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail, Raja Perlis Yang Ke-73.