USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT HIGHER EDUCATION PLANNING NETWORK THAILAND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mei 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerima kunjungan hormat sejumlah hampir 95 orang pegawai dan staf akademik dari Higher Education Planning Network Thailand kelmarin. Barisan pegawai tinggi dan staf akademik dari 25 buah Institut Pengajian Tinggi Thailand berkumpul bagi menghadiri sesi taklimat dan perkongsian kepakaran oleh Universiti Sains Malaysia (USM) bagi meningkatkan kualiti pendidikan kedua-dua buah negara.