TEKAD DAN AZAM BAKAL SEORANG GRADUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mei 2016 – Keazaman untuk membantu keluarga serta status Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi pendorong kepada pelajar Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM), Ang Tian Jun, 20, untuk memohon melanjutkan pelajarannya di USM.