SMJK CHUNG LING JOHAN NATIONAL SCIENCE CHALLENGE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Mei 2016 – Pasukan Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Chung Ling Pulau Pinang meraih kejayaan cemerlang dalam Pertandingan National Science Challenge (NSC) peringkat negeri Pulau Pinang 2016 apabila muncul johan pertandingan anjuran bersama Akademi Sains Malaysia (ASM) dan Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Pulau Pinang di sini baru-baru ini.