SAMBUTAN HILAL RAMADHAN BERI PELUANG STAF USM BERINFAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mei 2016 – Ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi telah diserikan dengan Sambutan Hilal Ramadhan dan Pelancaran Aktiviti Ramadhan yang memberi peluang kepada staf Universiti Sains Malaysia (USM) untuk berinfak dengan memotong gaji mereka untuk dibelanjakan di jalan Allah S.W.T.