PROGRAM SCHOOL TRIP TARIK MINAT CALON USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 13 Mei 2016 – Mengenali Universiti Sains Malaysia (USM) dari program ‘School Trip’ tahun lalu anjuran Kumpulan Anak-Anak Kedah (KAKUSMA) membuatkan Yasmin Jannah Mohd Redzuan, 20, menanam keazaman untuk menjadi salah seorang penuntut USM.