PENERIMA PROGRAM APEX SCHOLAR MENJADI KAYU UKUR KEBERHASILAN PROGRAM APEX - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mei 2016 - Program Apex Scholar telah diperkenalkan sebagai sebahagian daripada Program Apex USM setelah USM diiktiraf sebagai Universiti APEX (Accelerated Programme For Excellence) pada tahun 2008 sekaligus mengorak langkah USM ke arah menjadi sebuah universiti yang tersohor dan setanding dengan universiti terbaik di dunia.