MENGHIDUPKAN SEJARAH MASYARAKAT MELAYU PATANI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mei 2016 - Simposium Karya Patani adalah satu usaha daripada para penyelidik Bahagian Kesusasteraan, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, Universiti Sains Malaysia (USM) bagi memahami masalah yang dihadapi masyarakat Melayu Patani.