JURURAWAT PERLU JADI YANG TERBAIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BERTAM, 12 Mei 2016 - Jururawat di Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) diingatkan agar menyematkan semangat dalam diri untuk menjadi yang terbaik dalam bidang kejururawatan. Timbalan Pengarah Klinikal, Dr. Muhamad Yusri Musa berkata, jururawat perlu ikhlas dalam melaksanakan tugas dan mempunyai semangat untuk memajukan diri dalam kerjaya yang diceburi.