CACAT PENGLIHATAN BUKAN HALANGAN UNTUK SAMBUNG BELAJAR DI UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 13 Mei 2016 - Cacat penglihatan bukanlah satu halangan untuk Felicia Pui Jia Yin, 21, meneruskan pembelajarannya ke peringkat lebih tinggi. Ditemui ketika menghadiri sesi temuduga untuk Ijazah Sarjana Muda Ekonomi baru-baru ini, Felicia berkata dia memilih Universiti Sains Malaysia (USM) untuk menyambung pelajaran kerana status sebagai universiti APEX.